Skräddarsydda rapporter är en av våra specialiteter där vår metod är analys och workshop följt av anpassning av verktyg för rapporter till ledning och nyckelpersoner till anpassad mobil och web.

Värt att nämnas är också Affärsanalys och ”Corporate Finance”:
Ofta måste man i Sverige betala stora förskott och mycket höga arvoden för att få professionell hjälp med en bra komplett affärsplan och underlag för finansiering och nyemissioner mm.
Vi har unik internationell erfarenhet i världsklass och starkt kontaktnät för dig som entreprenör som vill ta nästa steg i din tillväxt!  

Vi välkomnar även mindre företag och startups  med starka visioner och idéer! Vi ser fram emot att hjälpa er!

FÖRETAGSUTVECKLING I VÄRLDSKLASS!

Vårt fokus och vision är att erbjuda tjänster och kompetens i världsklass för företagsutveckling med unika digitala verktyg. Bl.a. genom:

 • Coaching och managementstöd

  Till ägare, styrelse och ledning

 • Komplett bokföring och revision

  Alla sedvanliga tjänster, rapportering till myndigheter mm. Givetvis papperslöst och med hänsyn till GDPR-krav.

 • Skräddarsydd rapportering i realtid

  Till mobil och web

 • GO DIGITAL

  Vi utbildar och skräddarsyr och integrerar er digitala lösning. APP, Web, ekonomisystem, anpassade formulär och mycket mer.

Basen i all sund företagsutveckling är god ordning och struktur i ekonomi och informationshantering. Utan effektiva digitala verktyg är vi chanslösa i dagens samhälle. Tiden är förbi med bokföring baserat på papper som lämnas vid varje månads slut eller ännu värre varje kvartal. Därav vårt digitala fokus så att vi alltid levererar aktuella siffror.

Bland våra team-erfarenheter kan nämnas leveranser till: Fortnox, PwC, Skatteverket, AstraZeneca, Telia/Tele2, Recall, Matrisen, Universal Pictures och en lång rad mindre företag men också utbildning av redovisningskonsulter och företag inom just digitala processer och kvalitet mm.

This post is also available in: Engelska