Våra kunder är de som har en stark strävan efter digitala och effektiva administrativa processer i företaget eller organisationen. Kunder som förstår värdet av starkt kunnande och professionella verktyg. Kunder som uppskattar vänligt bemötande och som även har hjärta för sina medmänniskor och miljön precis som vi. En strävan inte bara efter sund egen ekonomi men också hänsyn och strävan efter en sund samhällsutveckling för alla.

Bland våra team-erfarenheter kan nämnas leveranser till: Fortnox, PwC, Skatteverket, AstraZeneca, Telia/Tele2, Recall, Matrisen, Universal Pictures och en lång rad mindre företag men också utbildning av redovisningskonsulter och företag inom just digitala processer och kvalitet mm.

Bland våra kunder idag kan nämnas:

Panospace
Vi sköter löpande redovisning samt har infört digital leverantörsfakturahantering samt kvittohantering via mobil. Olika betalningslösningar samt kommunikation mellan byrå och kund med digitalt stöd i web och app.

Bobby Bannister
Löpande redovisning. Alla underlag fångas digitalt även med stöd av APPen som kan hantera alla typer av underlag. Använder appen till att skicka in alla underlag. Allt som skickas in är attesterat. Kommunikation mellan kund och byrå sker i appen.

Payius
Löpande redovisning. Digital attestflöde för leverantörsfakturor och betalhantering.
Kvitto- och resehantering med stöd av APP. Kommunikation mellan kund och byrå sker i appen.

This post is also available in: Engelska